Inactivo por Selectividad hasta, probablemente, finales de junio.

domingo, 2 de noviembre de 2014

Cultura en català | Concurs de Booktrailers

Bones! Benvinguts de nou, al blog de Cultura de Íñigo Ovejero. Aquesta vegada podeu veure que la entrada està escrita en català, per potenciar el bilingüisme. En aquest cas, vull destacar el Concurs de Booktrailers que potencia les Biblioteques Públiques de Catalunya.

Estrenem aquesta entrada en català, i durant tot aquest temps, el blog serà bilingüe. Entrem en matèria. Ahir mateix estava navegant per les xarxes socials i em vaig trobar amb aquest concurs tan prometedor:

Es tracta d'un concurs on poden participar adolescents de 14 a 18 anys i es diu: Llegeix, prem el REC i guanya...!. Ara mateix, està molt de moda, el que es diuen els booktrailers, que són vídeos que ens endinsen en la història que hi ha a dins de cada llibre, com si es tractés de pel·lícules... 
Concurso de booktrailersSi voleu participar, haureu de buscar a amics per gravar-ho, ja que no es pot participar sol. Hauran de ser de 2 a 4 participants. L'únic que haureu de fer es llegir-vos un llibre, gravar un vídeo d'un màxim de 90 segons, penjar-lo a YouTube o a Vimeo i inscriviu-vos!

Després, el jurat, format per bastantes personalitats, donarà la seva opinió sobre els vídeos i decidirà els guanyadors, d'entre els quals hi ha les següents categories: Millor booktrailer, millor guió i el trailer més creatiu, i sense descuidar-nos del Premi del Públic
Tots aquests premis es lliuraran a la Filmoteca de Catalunya, a Barcelona, el 28 de novembre a les 17 h. Però teniu fins al 12 de novembre per participar, així que ja esteu llegint i gravant els vídeos! Podeu aconseguir e-books, motxilles, lots de llibres i molt més!



Si voleu saber més informació, podeu clicar aquí, i entrareu a la pàgina web!

La Generalitat de Catalunya i BookMovies són els organitzadors d'aquest concurs. 

 

Espero que us hagi agradat. Ens veiem. Seguiu atents al blog. Quantes més llengues millor!


Llegiu i gaudiu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario